Til Pagespinner ISO-tekst

Til Pagespinner ISO-tekst er et program til Macintosh, der kan ændre dokumentoplysninger, så dokumenter, der trækkes hen over programmet, markeres som tekster med ISO-tegnsættet, der redigeres i PageSpinner. Selve dokumentets indhold ændres ikke.

Hent »Til Pagespinner ISO-tekst« 1.0.1 til Mac OS X
(716k – zip-pakket)
Hent »Til Pagespinner ISO-tekst« 1.0.1 til Mac OS 8-9
(509k – skal pakkes ud med StuffIt Expander)

»Til Pagespinner ISO-tekst« er gratis.

Baggrund

Pagespinner er en html-editor, der også kan bruges til at redigere andre tekster, for eksempel Perl-scripts. En af PageSpinners fordele er, at den kan redigere tekster i ISO 8859-1-tegnsættet (også kaldet „Latin 1”) i stedet for i Macintosh-tegnsættet.

Når Pagespinner arkiverer et dokument, som er sat til ISO 8859-1-tegnsættet, kan det genkende det som et dokument med ISO 8859-1-tegnsættet, når det næste gang åbnes. Men når PageSpinner åbner en tekst, der ikke er oprettet i PageSpinner, for eksempel et dokument hentet fra internet eller fra en Windows-computer, regner PageSpinner som udgangspunkt med, at teksten er med Macintosh-tegnsættet. Dette ændrer »Til Pagespinner ISO-tekst« på...

Når et dokument har været trukket hen over »Til Pagespinner ISO-tekst«, vil PageSpinner forudsætte, at dokumentet anvender ISO 8859-1-tegnsættet.

Til Pagespinner ISO-tekst er skrevet af Cyrk ved Jesper Juellund Jensen, jjj@cyrk.dk, 2000-2002. Programmet er gratis.

Cyrk
Jesper Juellund Jensen
Fordresgårdvej 50
2400 København NV
E-mail: jjj@cyrk.dk