Cyrk   Programmer   

Registrering

Registrering indebærer, at Cyrk giver dig ret til at bruge programmet Tekstkonvertering (se dog nedenfor).

Registrering indebærer ikke, at Cyrk garanterer en bestemt virkemåde for programmet. Tekstkonvertering leveres „som den er“ og kan afprøves, før den registreres. Hvis du ikke er tilfreds med programmet, så lad være med at registrere. Cyrk modtager dog meget gerne kommentarer, for eksempel forslag til forbedringer og meldinger om fejl, selv om Cyrk ikke på forhånd kan garantere, at eventuelle fejl vil blive udbedret. Skriv til tekstkonvertering@cyrk.dk. En registrering giver kun ret til at bruge den version, der er udgivet på registreringstidpunktet. Som regel vil nye versioner dog også være omfattet af registreringen. Man må ikke ændre i programmet uden tilladelse.


Privat brug

Registrering er gratis for privat brug og giver ret til at bruge Tekstkonvertering på 1 computer eller til 1 person efter eget valg. Skriv din e-mail-adresse, og Cyrk vil snarest sende dig en registreringkode.

E-mail-adresse:      

Du kan også sende en e-mail til tekstkonvertering@cyrk.dk og bede om en registreringskode.


Spørgsmål og svar
Hvorfor skal man registrere?
Cyrk vil gerne have et billede af, hvor mange der bruger programmet. Desuden vil vi gerne kunne give besked om nye versioner af Tekstkonvertering.
 
Får jeg nu en masse e-mail fra Cyrk?
Nej. Cyrk vil kun bruge din e-mail-adresse til at fortælle om nye versioner af Tekstkonvertering. Din e-mail-adresse vil ikke blive brugt til at fortælle dig om andre produkter hos Cyrk, og den vil ikke blive givet videre til andre. Cyrk garanterer endvidere, at vi maksimalt vil sende tre e-mails om året, og at du til enhver tid kan bede om ikke at modtage flere e-mails fra Cyrk.
 
Hvornår skal man købe en licens, og hvornår kan man nøjes med en (gratis) registrering for privat brug?
Hvis man bruger programmet i forbindelse med en aktivitet, som man tjener penge på, skal man købe en licens. Hvis man bruger programmet på computere, der er ikke er privat ejede, skal man købe en livens. Ellers kan man nøjes med en (gratis) registrering for privat brug.
 

Kommerciel brug

Tekstkonvertering koster 200 kr. (ekskl. moms) for en 1-bruger-licens eller 1000 kr. (ekskl. moms) for en site-licens. Udfyld feltet nedenfor, hvorefter Cyrk snarest sender et brev med en registreringskode og en faktura.

Firma:
Kontaktperson:  
Adresse (1):
Adresse (2):
Adresse (3):
E-mail:
Licens: 1-bruger-licens (200 kr + moms)
Site-licens (1000 kr + moms)

Alternativer:

  • Du kan sende en e-mail til tekstkonvertering@cyrk.dk med oplysningerne og bestille Tekstkonvertering.
  • Du kan betale Tekstkonvertering med det samme via Kagi.

Spørgsmål og svar
Hvad er en „site-licens“?
En site-licens giver ret til at bruge Tekstkonvertering på alle firmaets computere.
 
Hvad må en „1-bruger-licens“ bruges til?
En 1-bruger-licens må bruges til at registrere Tekstkonvertering enten på 1 computer eller til 1 person efter eget valg. At bruge registreringskoden til 1 computer vil sige, at man taster koden ind på én og kun én computer. Flere personer må nu gerne bruge Tekstkonvertering på denne computer. At bruge registreringskoden til 1 person betyder, at kun én person må bruge Tekstkonvertering med denne licens. Til gengæld må man gerne bruge registreringskoden til alle de computere, som den pågældende person bruger (forudsat at ikke andre bruger disse computere). Det kan for eksempel være en stationær Mac og en PowerBook.
 
Hvorfor skal der også opgives en e-mail-adresse?
Det skal der sådan set heller ikke... Man må selv om, hvorvidt man vil oplyse en e-mail-adresse. Hvis man angiver en e-mail-adresse, vil Cyrk sende e-mails om nye versioner af Tekstkonvertering. E-mail-adressen vil ikke blive brugt til at fortælle om andre produkter hos Cyrk, og den vil ikke blive givet videre til andre. Cyrk garanterer endvidere, at vi maksimalt vil sende tre e-mails om året, og at man til enhver tid kan bede om ikke at modtage flere e-mails fra Cyrk.